Vyklepávač forem SELMI AUTOMATIC DEMOULDER

    Dostupnost: Na dotaz

    Cena na dotaz

    Automatické vyklepávání forem

    Popis

    SELMI TUTTUNO - automatická výroba pralinek apod.

    Tento stroj je určen k automatickému vyklepávání pralinek nebo tabulek, které jsou drženy uvnitř forem.
    Rychlost výroby tohoto stroje jsou 4 formy za minutu. Uživatel buď může vkládat formy ručně, a nebo lze dosáhnout velmi vysoké produktivity v kombinaci s chladicím tunelem SPIDER. Formy jsou automaticky vyklepnuty na pevném povrchu na výstupu z tunelu, čímž se zabrání ručnímu zásahu obsluhy. Pás pak přenáší výrobek na balicí stroj nebo na balicí linku.
    Stroj je třeba připojit k potravinářskému kompresoru s tlakem 6 BAR a průtokem 100 l/min

    Technické údaje
    Napětí: 230 V jednofázová - 50 Hz
    Příkon: 1,5 kW - 16 A - 3 póly
    Optimální provozní teplota: 20/25 °C, maximálně 32 °C
    Rozměry: 1330 H, 1650 W, 1100 D mm

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Your name *
    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Perfektní produkty z čokolády

    S výrobou neodolatelných pralinek vám pomůžou tempírky, které je možné dovybavit dalším příslušenstvím – potahovacími pásy, chladícími tunely. Pro větší cukrářský provoz doporučujeme tuto kombinaci strojů SELMI: profesionální průtokovou tempírku Legend, trysku na plnění forem Injection a dávkovač náplní Filler.

    K výrobě krájených náplní doporučujeme cukrářskou dvojitou řezačku (tzv. kytaru) z pevného hliníku a drátů z nerezové oceli. Pro výrobu většího množství náplní se výborně hodí multifunkční cukrářský stroj Chef. Pro potahování čokoládou je ideální temperovač čokolády Legend a polevový pás R200 Legend.

    TIP: Na míru Vám můžeme navrhnout automatické výrobní linky na tabulky, pralinky a jiné pochutiny.

    „Beans to Bar“ – od kakaového bobu po finální čokoládu

    Pokud chcete garantovat nejvyšší kvalitu a výjimečnou chuť čokolády, řešením je výroba vlastní čokolády. Koncept „Beans to bar řeší celý proces výroby od kakaových bobů po finální čokoládu.

    Kakaové boby jednoduše upražíte v univerzální pražírně ROASTER, rozdrtíte a zbavíte slupek ve stroji WINNOWER  a pomocí zařízení GRINDER rozmělníte na hrubou pastu. Poté se čokoláda míchá a tvoří se jemná pasta v zařízení MICRON. Nakonec směs přefiltrujete přes velmi jemné síto pomocí stroje VIBRO a následně čokoládu zpracujete v temperovacím stroji dle vlastní fantazie. Celá výroba může být i poloautomatická – přesun mezi stroji může být prováděn potrubním systémem pomocí podtlaku. Technologie výroby čokolády z kakaových bobů je nejen velmi rychlá, ale také nemění výživové hodnoty a organoleptické vlastnosti bobů.

     

    Copyright CESK 2025  |  Mapa webu