Nástřiková pistole Spraychoc Maxi

Nástřiková pistole Spraychoc Maxi
    Dostupnost: Na dotaz

    Cena na dotaz

    Nástřiková pistole Spraychoc Maxi

    Popis

    SPRAYCHOC  je zařízení na nástřik čokolády, čokoládových polev, kakaového másla nebo tukových polev. Díky možnosti nastavení tlaku vzduchu, množství nástřikové hmoty a úhlu máte možnost vytvářet speciální dekorace a efekty: samet, sníh, pomerančová kůra, tečky, linky atd.

    SPRAYCHOC je ideálním řešením pro nástřik čokoládové polevy na dorty, tabulky, pralinky.
    Za pár minut umožní vytvoření atraktivního a perfektního vzhledu produktu. Stroj se skládá z pistole a vyhřívací části, do které se pistole odkládá během práce. Kompresor je na dotaz.

    Parametry produktu:
    Napájní: 230 V
    Příkon: 950 W
    Váha: 22 Kg
    Rozměry: 70x20x40 cm
    Tlak: 0,5 - 3,5 baru
    Kapacita zásobníku pistole: 2 l

    Dotaz na produkt

    Děkujeme za váš zájem. Ať už máte zájem o podrobnější informace nebo chcete znát jen cenu produktu, neváhejte nám napsat. Vyplňte a odešlete formulář níže a my se vám v co nejkratším termínu ozveme.

    Your name *
    Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

    Perfektní produkty z čokolády

    S výrobou neodolatelných pralinek vám pomůžou tempírky, které je možné dovybavit dalším příslušenstvím – potahovacími pásy, chladícími tunely. Pro větší cukrářský provoz doporučujeme tuto kombinaci strojů SELMI: profesionální průtokovou tempírku Legend, trysku na plnění forem Injection a dávkovač náplní Filler.

    K výrobě krájených náplní doporučujeme cukrářskou dvojitou řezačku (tzv. kytaru) z pevného hliníku a drátů z nerezové oceli. Pro výrobu většího množství náplní se výborně hodí multifunkční cukrářský stroj Chef. Pro potahování čokoládou je ideální temperovač čokolády Legend a polevový pás R200 Legend.

    TIP: Na míru Vám můžeme navrhnout automatické výrobní linky na tabulky, pralinky a jiné pochutiny.

    „Beans to Bar“ – od kakaového bobu po finální čokoládu

    Pokud chcete garantovat nejvyšší kvalitu a výjimečnou chuť čokolády, řešením je výroba vlastní čokolády. Koncept „Beans to bar řeší celý proces výroby od kakaových bobů po finální čokoládu.

    Kakaové boby jednoduše upražíte v univerzální pražírně ROASTER, rozdrtíte a zbavíte slupek ve stroji WINNOWER  a pomocí zařízení GRINDER rozmělníte na hrubou pastu. Poté se čokoláda míchá a tvoří se jemná pasta v zařízení MICRON. Nakonec směs přefiltrujete přes velmi jemné síto pomocí stroje VIBRO a následně čokoládu zpracujete v temperovacím stroji dle vlastní fantazie. Celá výroba může být i poloautomatická – přesun mezi stroji může být prováděn potrubním systémem pomocí podtlaku. Technologie výroby čokolády z kakaových bobů je nejen velmi rychlá, ale také nemění výživové hodnoty a organoleptické vlastnosti bobů.

     

    Copyright CESK 2025  |  Mapa webu