21. 9. 2018
Cukrářský seminář v Banské Bystrici
Vážení klienti, rádi bychom vás pozvali na Cukrářský seminář "Sladká zima v tónech čokolády", který proběhne 23. - 24. 10. 2018 v Banské Bystrici na Slovensku.
Můžete se těšit na:
- čokoládu a její použití v dezertech
- ochutnávku nejúspěšnějších dezertů
- novinky na podzim a zimu 2018
- zajímavé a praktické ukázky postupů naživo
Akce probíhá ve spolupráci s firmou Dipos.
Další články
Nejprodávanější stroje máme skladem
9. 5. 2022
Přichází teplé slunečné dny, a proto je nejvyšší čas přemýšlet nad pořízením strojů na letošní sezónu. Nejprodávanější stroje máme...
Pojištění s námi se vyplatí!
27. 4. 2022
Elektrický zkrat, poškození stroje, únik vody nebo jednoduchá lidská chyba. To všechno jsou situace, které dokážou zatopit každému, kdo vlastní...
Dejte o sobě vědět aneb propagace je důležitá
20. 4. 2022
Zvládli jste veškeré papírování a konečně sedíte se šálkem lahodné kávy ve své vlastní kavárně či cukrárně. Jak ale docílíte toho, aby k vám na...
Jakou zmrzlinou letos oslovíte své zákazníky?
12. 4. 2022
Pomalu ale jistě se blíží letní sezóna a to znamená jediné – plánování a příprava novinek, kterými potěšíte své zákazníky. Jestli vám dochází...