21. 9. 2018

Cukrářský seminář v Banské Bystrici

Vážení klienti, rádi bychom vás pozvali na Cukrářský seminář "Sladká zima v tónech čokolády", který proběhne 23. - 24. 10. 2018 v Banské Bystrici na Slovensku.

Můžete se těšit na:

  • čokoládu a její použití v dezertech
  • ochutnávku nejúspěšnějších dezertů
  • novinky na podzim a zimu 2018
  • zajímavé a praktické ukázky postupů naživo

Akce probíhá ve spolupráci s firmou Dipos.

Další články

Nejprodávanější stroje máme skladem

9. 5. 2022
Přichází teplé slunečné dny, a proto je nejvyšší čas přemýšlet nad pořízením strojů na letošní sezónu.  Nejprodávanější stroje máme...

Pojištění s námi se vyplatí!

27. 4. 2022
Elektrický zkrat, poškození stroje, únik vody nebo jednoduchá lidská chyba. To všechno jsou situace, které dokážou zatopit každému, kdo vlastní...

Dejte o sobě vědět aneb propagace je důležitá

20. 4. 2022
Zvládli jste veškeré papírování a konečně sedíte se šálkem lahodné kávy ve své vlastní kavárně či cukrárně. Jak ale docílíte toho, aby k vám na...

Jakou zmrzlinou letos oslovíte své zákazníky?

12. 4. 2022
Pomalu ale jistě se blíží letní sezóna a to znamená jediné – plánování a příprava novinek, kterými potěšíte své zákazníky. Jestli vám dochází...
Copyright CESK 2025  |  Mapa webu