5. 4. 2018
Dvoudenní profesionální kurz na zmrzlinu
Přihlašte se na profesionální dvoudenní zmrzlinový kurz s italským mistrem Matteo Manzotti.
Kurz proběhne 18. - 19. 4. 2018 od 9:00 do 17:00 v prostorách firmy CESK v Brně - Maloměřicích.
Více informací o kurzu a možnost registrace najdete na stránkách cukrářské kurzy.
Těšíme se na Vás!
Další články
Nejprodávanější stroje máme skladem
9. 5. 2022
Přichází teplé slunečné dny, a proto je nejvyšší čas přemýšlet nad pořízením strojů na letošní sezónu. Nejprodávanější stroje máme...
Pojištění s námi se vyplatí!
27. 4. 2022
Elektrický zkrat, poškození stroje, únik vody nebo jednoduchá lidská chyba. To všechno jsou situace, které dokážou zatopit každému, kdo vlastní...
Dejte o sobě vědět aneb propagace je důležitá
20. 4. 2022
Zvládli jste veškeré papírování a konečně sedíte se šálkem lahodné kávy ve své vlastní kavárně či cukrárně. Jak ale docílíte toho, aby k vám na...
Jakou zmrzlinou letos oslovíte své zákazníky?
12. 4. 2022
Pomalu ale jistě se blíží letní sezóna a to znamená jediné – plánování a příprava novinek, kterými potěšíte své zákazníky. Jestli vám dochází...