17. 5. 2019

DVOUDENNÍ PROFESIONÁLNÍ KURZ VÝROBY A ZPRACOVÁNÍ ZMRZLINY

Profesionální dvoudenní kurz výroby a zpracování zmrzliny pro začátečníky povede zmrzlinář a cukrář Jakub Derner.

Co vše vás naučíme?

První den kurzu

1) úvod a historie zmrzliny

2) vysvětlení a popis strojů

3) počítání receptů

4) pasterizace zmrzlinových směsí a sirupů na ovocné zmrzliny

 

Druhý den kurzu

1) výroba zmrzliny - kopečková, fresh a točená zmrzlina

2) prezentace zmrzliny - zdobení zmrzlinových vaniček, kornoutů...

Jestliže máte nějakou speciální surovinu nebo se vám nedaří z konkrétní suroviny vyrobit dobrou zmrzlinu, určitě ji můžete na kurz přinést. Posledně jsme zkoušeli rakytníkovu zmrzlinu :)

 

Jakub Derner

Jakub se ve firmě CESK zaměřuje na výrobky z čokolády, zmrzlinu, na klasickou cukrařinu a postupně se propracovává k moderní cukrařině. Zúčastnil se několika soutěží. Moravský pohár 2012 (2. místo) a soutěže o nejatraktivnější cukrářský výrobek roku 2013 (2.místo). Absolvoval několik školení od Italských mistrů GELATO Professional School firmy FRIGOMAT. Ve svém portfóliu má i účast na světovém rekordu v podobě největší točené zmrzliny na světě.

Petra Velová - asistentka

 

Po ukončení kurzu obdržíte certifikát a slevový voucher k nákupu zmrzlinového stroje Frigomat.

Místo konání: CESK, a.s., Jarní 44i, 614 00, Brno – Maloměřice

Termín: 28.5. - 29.5.2019 od 9:00 do 15:30

Školitel: Jakub Derner

Max. počet míst: 12

Podívejte se na mapu ZDE.

Více informací a přihlašovací formulář najdete zde.

Další články

Nejprodávanější stroje máme skladem

9. 5. 2022
Přichází teplé slunečné dny, a proto je nejvyšší čas přemýšlet nad pořízením strojů na letošní sezónu.  Nejprodávanější stroje máme...

Pojištění s námi se vyplatí!

27. 4. 2022
Elektrický zkrat, poškození stroje, únik vody nebo jednoduchá lidská chyba. To všechno jsou situace, které dokážou zatopit každému, kdo vlastní...

Dejte o sobě vědět aneb propagace je důležitá

20. 4. 2022
Zvládli jste veškeré papírování a konečně sedíte se šálkem lahodné kávy ve své vlastní kavárně či cukrárně. Jak ale docílíte toho, aby k vám na...

Jakou zmrzlinou letos oslovíte své zákazníky?

12. 4. 2022
Pomalu ale jistě se blíží letní sezóna a to znamená jediné – plánování a příprava novinek, kterými potěšíte své zákazníky. Jestli vám dochází...
Copyright CESK 2025  |  Mapa webu