17. 3. 2014

Mezinárodní veletrh Salima 2014 očima CESKu

Ve dnech 25. 2. – 28. 2. se na brněnském výstavišti uskutečnil již čtyřicátý ročník mezinárodního potravinářského veletrhu Salima, který se po více jak dvacetileté přestávce opět otevřel laické veřejnosti. Jelikož jde vlastně o náš „domovský veletrh“, nemohli jsme na něm chybět.

Ve dnech 25. 2. – 28. 2. se na brněnském výstavišti uskutečnil již čtyřicátý ročník mezinárodního potravinářského veletrhu Salima, který se po více jak dvacetileté přestávce opět otevřel laické veřejnosti. Jelikož jde vlastně o náš „domovský veletrh“, nemohli jsme na něm chybět.

CESK ovládl zmrzlinovou Salimu

Pomyslné čtyřicáté narozeniny mezinárodní potravinářský veletrh oslavil ve velkém stylu. Dle prvních oficiálních odhadů totiž veletrh navštívilo více než 28 000 návštěvníků, kteří se mohli podívat na stánky 786 vystavujících firem z 35 zemí světa, mezi nimi i CESK.

 

Červeno-modro-bílé vlajky byly k vidění po celém pavilonu V, jelikož na naše výrobníky ledové tříště, zmrzlinovače, vitríny a další vybavení spoléhají firmy, jako jsou MEC 3, Mlékárna Opočno nebo například Prego, které mimochodem patřily k těm největším vystavovatelům. Hlavním centrem dění okolo cukrářského vybavení však zůstal stánek CESK – FRIGOMAT laděný do čisté bílé barvy s jen těžko přehlédnutelnou vysokou konstrukcí.

Na něm jste mohli nalézt velmi populární výrobníky točené zmrzliny řady Klass, stroje na tvorbu sorbetta a ledové tříště, přístroje na kopečkovou zmrzlinu a některé další „mašiny“, jako jsou šokery, rychlozmrazovače, výrobníky nanuků a stroje na čokoládu. Mezi vybrané kusy se vměstnaly i stroje Klass XL a Klass Black s novou okapkou a větším výkonem, které spatřily světlo světa teprve před nedávnem.

Mnoho návštěvníků zaujala i zmrzlinová škola – součást našeho stánku. V ní dva zmrzlinoví mistři předváděli a komentovali, jak se vyrábí a jak má správně vypadat dokonalá kopečková zmrzlina, kterou jste mohli kdykoliv ochutnat.

Za projevený zájem o naše produkty během veletrhu Salima vám chceme poděkovat. Doufáme, že pro vás letošní ročník byl minimálně stejným přínosem jako pro nás a že se nejpozději za dva roky (1. – 4. března 2016) v Brně opět setkáme. Detailní fotoreport naleznete na našich FB stránkách.

Další články

Nejprodávanější stroje máme skladem

9. 5. 2022
Přichází teplé slunečné dny, a proto je nejvyšší čas přemýšlet nad pořízením strojů na letošní sezónu.  Nejprodávanější stroje máme...

Pojištění s námi se vyplatí!

27. 4. 2022
Elektrický zkrat, poškození stroje, únik vody nebo jednoduchá lidská chyba. To všechno jsou situace, které dokážou zatopit každému, kdo vlastní...

Dejte o sobě vědět aneb propagace je důležitá

20. 4. 2022
Zvládli jste veškeré papírování a konečně sedíte se šálkem lahodné kávy ve své vlastní kavárně či cukrárně. Jak ale docílíte toho, aby k vám na...

Jakou zmrzlinou letos oslovíte své zákazníky?

12. 4. 2022
Pomalu ale jistě se blíží letní sezóna a to znamená jediné – plánování a příprava novinek, kterými potěšíte své zákazníky. Jestli vám dochází...
Copyright CESK 2025  |  Mapa webu