18. 1. 2016

Potkejme se na mezinárodním veletrhu gastronomie

Ve dnech 28. - 31. ledna 2016 budeme na stánku našeho partnera, českého výrobce zmrzlinových směsí TOJE, prezentovat zmrzlinové stroje sortimentu Frigomat.

Ve dnech 28. - 31. ledna 2016 budeme na stánku našeho partnera, českého výrobce zmrzlinových směsí TOJE, prezentovat zmrzlinové stroje sortimentu Frigomat.

 

Zúčastněte se 23. ročníku bratislavského gastronomického veletrhu

Danubius Gastro

 poskytující ucelenou nabídku pro oblast gastronomie a hoteliérství

v INCHEBA EXPO BRATISLAVA

a těšte se na prezentaci profesionálního přístrojového vybavení, nábytku, potravin, nápojů, obalových materiálů a reklamy. Ani letos nebudou chybět ochutnávky národních kulinářských i nápojových specialit a spousta užitečných informací pro provozovatele hotelů, restaurací, pekáren i barů.

 Podrobný program a další informace o veletrhu najdete ZDE.

 

 Najdete nás na stánku českého výrobce zmrzlinových směsí TOJE

 

Chcete-li si prohlédnout zmrzlinový stroj KISS 5P POWER VE MIXER, kombinovaný cukrářský stroj TWIN CHEF 60 LCD nebo výrobník ledové tříště I-PRO 3 MEC přímo v akci, určitě nevynechejte stánek našeho partnera - českého výrobce zmrzlinových směsí TOJE - číslo 401 v hale D2. 

Těšíme se na Vás!

Chcete-li si domluvit návštěvu stánku předem, kontaktujte prosím pana Jana Švorce na e-mailu svorc@cesk.cz.

 

 

 

Zdroje obrázků:

  • http://www.toje.cz/katalog/zmrzlina
  • http://www.incheba.sk/vystavy/danubius-gastro-2.html?page_id=9619

Další články

Nejprodávanější stroje máme skladem

9. 5. 2022
Přichází teplé slunečné dny, a proto je nejvyšší čas přemýšlet nad pořízením strojů na letošní sezónu.  Nejprodávanější stroje máme...

Pojištění s námi se vyplatí!

27. 4. 2022
Elektrický zkrat, poškození stroje, únik vody nebo jednoduchá lidská chyba. To všechno jsou situace, které dokážou zatopit každému, kdo vlastní...

Dejte o sobě vědět aneb propagace je důležitá

20. 4. 2022
Zvládli jste veškeré papírování a konečně sedíte se šálkem lahodné kávy ve své vlastní kavárně či cukrárně. Jak ale docílíte toho, aby k vám na...

Jakou zmrzlinou letos oslovíte své zákazníky?

12. 4. 2022
Pomalu ale jistě se blíží letní sezóna a to znamená jediné – plánování a příprava novinek, kterými potěšíte své zákazníky. Jestli vám dochází...
Copyright CESK 2025  |  Mapa webu