18. 9. 2009

Pozvánka na cukrářský seminář zdarma

Chcete se naučit připravovat pravé italské moučníky, kořeněné čajové sušenky nebo hustou, smetanovou zmrzlinu? Společnost CESK pro vás připravila interaktivní seminář vedený zkušeným italským cukrářem Marcem Iserniou. Přihlaste se na říjnový workshop a staňte se odborníky na dezerty provoněné sluncem!

Zákusky s příchutí Itálie

Seminář bude zahájen 13.října v 10:00 hodin v prostorách hotelu Atlantis u Brněnské přehrady. Účast na workshopu není zpoplatněna. Přihlášky můžete posílat nejpozději do 5.října na emailovou adresu info@frigomat.cz. Vzhledem k omezené kapacitě a velkému zájmu účastníků vám doporučujeme zaslat přihlášku co nejdříve.

Workshop nejen pro cukráře

Kromě ukázky výroby italských moučníků čajového pečiva vás čeká prezentace strojů a vybavení pro cukrářskou výrobu, přednáška o vlastní výrobě a jejích výhodách a ochutnávka sladkých pochoutek. Seminář je proto vhodný nejen pro cukráře, ale také majitele restaurací, hotelů nebo kaváren.

Více informací o plánovaném semináři si můžete stáhnout zde! Naučte se zdarma připravovat lahodné tiramisu nebo vanilkovou zmrzlinu.

 

Další články

Nejprodávanější stroje máme skladem

9. 5. 2022
Přichází teplé slunečné dny, a proto je nejvyšší čas přemýšlet nad pořízením strojů na letošní sezónu.  Nejprodávanější stroje máme...

Pojištění s námi se vyplatí!

27. 4. 2022
Elektrický zkrat, poškození stroje, únik vody nebo jednoduchá lidská chyba. To všechno jsou situace, které dokážou zatopit každému, kdo vlastní...

Dejte o sobě vědět aneb propagace je důležitá

20. 4. 2022
Zvládli jste veškeré papírování a konečně sedíte se šálkem lahodné kávy ve své vlastní kavárně či cukrárně. Jak ale docílíte toho, aby k vám na...

Jakou zmrzlinou letos oslovíte své zákazníky?

12. 4. 2022
Pomalu ale jistě se blíží letní sezóna a to znamená jediné – plánování a příprava novinek, kterými potěšíte své zákazníky. Jestli vám dochází...
Copyright CESK 2025  |  Mapa webu