29. 1. 2020

Přijďte si prohlédnout cukrářské a zmrzlinové novinky na sezónu 2020

Srdečně Vás zveme na únorové akce, kde si můžete prohlédnout cukrářské a zmrzlinové stroje, dozvíte se o novinkách v oboru a těšit se můžete i na ochutnávky.

3. - 7. 2. 2020       Dny otevřených dveří Adria Gold Cukrářské a zmrzlinářské novinky
Adria Gold, U Dvora 210, 687 51 Nivnice. Akce se koná od 9 do 17 hod, v pátek do 14 hod.  Na akci si můžete prohlédnout výrobník ledové tříště, stroje na točenou a fresh zmrzlinu. 
 
10. - 11. 2. 2020    Dny otevřených dveří Adria Gold - CESK
CESK, Jarní 44i, Brno 614 00. Akce se koná od 9 do 17 hodin. Prohlédnout si můžete stroje na točenou, kopečkovou a fresh zmrzlinu, ledovou tříšť, vitríny a řadu dalších strojů, které vám rádi předvedeme.
 
13. 2. 2020             Předváděcí akce s Adria Gold
TOP Hotel Praha, Blažimská 1781/4, Praha. Akce se koná od 9 do 17 hod. Na akci si můžete prohlédnout výrobník ledové tříště, stroje na točenou a fresh zmrzlinu. 
 
18. - 20. 2. 2020    Dny otevřených dveří Almeco
Almeco, Škvorecká 1803, Úvaly 250 82. Akce se koná od 10 do 16 hodin. Těšit se můžete na novinky ze světa cukrařiny, točené a kopečkové zmrzliny (včetně veganských výrobků). K dispozici vám po celou dobu budou obchodní zástupci a technologové.
 
26. 2. 2020            Workshop zdobení zmrzliny a ochutnávka novinek s firmou Prego a CESK

CESK, Jarní 44i, Brno 614 00. Akce se koná od 10 do 16 hodin. Od 10 hod budou probíhat ukázky a praktický nácvik zdobení kopečkové zmrzliny. Těšit se můžete i na ochutnávku italské zmrzliny. Prohlédnout si můžete zmrzlinové stroje a nástroje pro výrobu kopečkové a točené zmrzliny a během celého dne jsou možné individuální konzultace. Svoji účast prosím nahlašte na tel. čísle +420 724 230 861 nebo na objednavky@prego.cz.

 

Další články

Nejprodávanější stroje máme skladem

9. 5. 2022
Přichází teplé slunečné dny, a proto je nejvyšší čas přemýšlet nad pořízením strojů na letošní sezónu.  Nejprodávanější stroje máme...

Pojištění s námi se vyplatí!

27. 4. 2022
Elektrický zkrat, poškození stroje, únik vody nebo jednoduchá lidská chyba. To všechno jsou situace, které dokážou zatopit každému, kdo vlastní...

Dejte o sobě vědět aneb propagace je důležitá

20. 4. 2022
Zvládli jste veškeré papírování a konečně sedíte se šálkem lahodné kávy ve své vlastní kavárně či cukrárně. Jak ale docílíte toho, aby k vám na...

Jakou zmrzlinou letos oslovíte své zákazníky?

12. 4. 2022
Pomalu ale jistě se blíží letní sezóna a to znamená jediné – plánování a příprava novinek, kterými potěšíte své zákazníky. Jestli vám dochází...
Copyright CESK 2025  |  Mapa webu