9. 4. 2010

V restauraci Hotýlek Praha si nyní můžete načepovat pivo sami

Tradiční staročeská kuchyně, na kterou se specializuje klasická restaurace Hotýlek Praha ve Slaném, se neobejde bez vynikajícího oroseného piva. Chuť a pravý požitek souvisí s bezchybným skladovacím a čepovacím systémem. Firma CESK proto nově vybavila restauraci Hotýlek Praha jedním z nejoblíbenějších systémů samostatných výčepů.

Tradiční staročeská kuchyně, na kterou se specializuje klasická restaurace Hotýlek Praha ve Slaném, se neobejde bez vynikajícího oroseného piva. Chuť a pravý požitek souvisí s bezchybným skladovacím a čepovacím systémem. Firma CESK proto nově vybavila restauraci Hotýlek Praha jedním z nejoblíbenějších systémů samostatných výčepů.

Hosté restaurace si nyní mohou díky systému samovýčepů Full sami vybrat a načepovat jedno z pěti druhů piv, včetně nealkoholického. Mezi hlavní přednosti samovýčepů patří vysoce kvalitní skladování piva, urychlení provozu v restauraci, efektivní komunikace s hosty i přesná evidence spotřeby.

V restauraci Hotýlek Praha nyní komunikují hosté s obsluhou pomocí efektivního zobrazovacího systému, který ovládají u svého stolu dotekovým grafickým displejem. Výslednou spotřebu piva u jednotlivých stolů může obsluha zobrazit na televizi nebo projektor.

Ve staročeské restauraci Hotýlek Praha si můžete pivo sami načepovat jak ke klasickému českému obědu, tak u příležitosti tradičních pátečních zábav.

Příjemný interiér restaurace Hotýlek Praha, nově vybavený systémem samovýčepů si prohlédněte na následujících fotografiích.

samoobslužné výčepy - Hotýlek Slaný samoobslužné výčepy - Hotýlek Slaný samoobslužné výčepy - Hotýlek Slaný
samoobslužné výčepy - Hotýlek Slaný samoobslužné výčepy - Hotýlek Slaný

Další články

Nejprodávanější stroje máme skladem

9. 5. 2022
Přichází teplé slunečné dny, a proto je nejvyšší čas přemýšlet nad pořízením strojů na letošní sezónu.  Nejprodávanější stroje máme...

Pojištění s námi se vyplatí!

27. 4. 2022
Elektrický zkrat, poškození stroje, únik vody nebo jednoduchá lidská chyba. To všechno jsou situace, které dokážou zatopit každému, kdo vlastní...

Dejte o sobě vědět aneb propagace je důležitá

20. 4. 2022
Zvládli jste veškeré papírování a konečně sedíte se šálkem lahodné kávy ve své vlastní kavárně či cukrárně. Jak ale docílíte toho, aby k vám na...

Jakou zmrzlinou letos oslovíte své zákazníky?

12. 4. 2022
Pomalu ale jistě se blíží letní sezóna a to znamená jediné – plánování a příprava novinek, kterými potěšíte své zákazníky. Jestli vám dochází...
Copyright CESK 2025  |  Mapa webu