10. 2. 2016
SALIMA 2016 - stánek č. 110
Ochutnejte kvalitní zmrzlinu, čokoládové dezerty i italské překvapení pro příznivce slaných pochoutek...
Vážení obchodní partneři,
rádi bychom Vás informovali o našem cukrářském studiu na veletrhu SALIMA 2016 - 17. - 20.2. BRNO
rádi bychom Vás informovali o našem cukrářském studiu na veletrhu SALIMA 2016 - 17. - 20.2. BRNO
Zmrzlina
Celé 4 dny můžete v expozici společnosti CESK-FRIGOMAT sledovat kulinářské představení. Tři mistři jsou připravení Vám ve speciálním studiu odhalit nejlepší postupy při výrobě točené i kopečkové zmrzliny. Součástí akce budou i ukázky tvorby dekorace a zdobení.
Sladké dezerty
Příjďte se podívat na výrobu a zdobení sladkých dezertů, ukážeme Vám práci s pravou čokoládou a s tím spojenou výrobu bonbónu, ozdob a pralinek.
Italský chléb FOCACCIA
Ti, kteří máji rádi slané si příjdou na své díky ukázce výroby italského „fokáča“, tedy pravého italského chleba focaccia.
Tak nezapomeňte navštívit expozici společnosti CESK-FRIGOMAT v pavilonu V! Stánek č.110.
Těšíme se na Vaši návštěvu
Výkonný ředitel firmy CESK a.s
Michal Černý
Jak se na veletrh dostanete?
MHD
Tramvajová zastávka „výstaviště - hlavní vstup“ nebo „vstup G2“.
Autem
Na veletrhy mají návštěvníci nově možnost vjet a zaparkovat přímo v areálu výstaviště na volné ploše A. Vjezd vozidel návštěvníků do areálu výstaviště bude po celou dobu konání veletrhu možný branou č. 4
Odtud zamíří návštěvníci ke vstupu do areálu veletrhů přes pavilon V, kde jsou umístěna registrační místa i pokladny pro zakoupení a výměnu vstupenek.
MHD
Tramvajová zastávka „výstaviště - hlavní vstup“ nebo „vstup G2“.
Autem
Na veletrhy mají návštěvníci nově možnost vjet a zaparkovat přímo v areálu výstaviště na volné ploše A. Vjezd vozidel návštěvníků do areálu výstaviště bude po celou dobu konání veletrhu možný branou č. 4
Odtud zamíří návštěvníci ke vstupu do areálu veletrhů přes pavilon V, kde jsou umístěna registrační místa i pokladny pro zakoupení a výměnu vstupenek.
Další články
Nejprodávanější stroje máme skladem
9. 5. 2022
Přichází teplé slunečné dny, a proto je nejvyšší čas přemýšlet nad pořízením strojů na letošní sezónu. Nejprodávanější stroje máme...
Pojištění s námi se vyplatí!
27. 4. 2022
Elektrický zkrat, poškození stroje, únik vody nebo jednoduchá lidská chyba. To všechno jsou situace, které dokážou zatopit každému, kdo vlastní...
Dejte o sobě vědět aneb propagace je důležitá
20. 4. 2022
Zvládli jste veškeré papírování a konečně sedíte se šálkem lahodné kávy ve své vlastní kavárně či cukrárně. Jak ale docílíte toho, aby k vám na...
Jakou zmrzlinou letos oslovíte své zákazníky?
12. 4. 2022
Pomalu ale jistě se blíží letní sezóna a to znamená jediné – plánování a příprava novinek, kterými potěšíte své zákazníky. Jestli vám dochází...