19. 10. 2010

Navštivte tématické semináře „Zmrzlina a cukrářské výrobky“

Chcete se vzdělávat a být nejlepším v tom, co děláte? Jste výrobcem či prodejcem zmrzliny nebo cukrářských výrobků? Společnost CESK pro vás připravila dva zajímavé semináře na téma „Zmrzlina a cukrářské výrobky“, na kterým můžete prohloubit své znalosti a získat informace o aktuálních novinkách a trendech z této stále se rozvíjející oblasti.

 

Chcete se vzdělávat a být nejlepším v tom, co děláte? Jste výrobcem či prodejcem zmrzliny nebo cukrářských výrobků? Společnost CESK pro vás připravila dva zajímavé semináře na téma „Zmrzlina a cukrářské výrobky“, na kterým můžete prohloubit své znalosti a získat informace o aktuálních novinkách a trendech z této stále se rozvíjející oblasti.

Společnost CESK vás zve na dva tématické semináře „Zmrzlina a cukrářské výrobky“. Workshopy probíhají ve dnech 3. a 4. 11. 2010 od 9:30 – 17:00 hodin na adrese
U Rakovky 29 v Praze 4 – Kunratice.

Po oba dny vás čekají velmi zajímavé diskuze s odborníky na legislativu, s profesionálními zmrzlináři a cukráři z praxe nebo s výrobci cukrářských a zmrzlinářských strojů. Semináře je možné absolvovat i samostatně.

Navštivte tyto semináře, jež pro vás společnost CESK připravila

Středa 3. 11. 2010 – ZMRZLINA

Seminář věnující se zmrzlině. K vidění budou přípravy studenou nebo teplou cestou a to jak kopečkové tak točené zmrzliny, různé způsoby zdobení a dohotovování, ochutnávky, výrobní stroje atd.

Čtvrtek 4. 11. 2010 – CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY

Na tomto semináři vám odborníci poradí, jak udělat stávající produkty a zákusky atraktivnější, přitažlivější a hlavně prodejnější.

Přihlášky přijímáme do 29. 10. 2010. Přihlašovat se můžete telefonicky na číslech:
+ 420 545 176 175 a + 420 777 745 943 nebo na emailu: info@frigomat.cz.

Další články

Nejprodávanější stroje máme skladem

9. 5. 2022
Přichází teplé slunečné dny, a proto je nejvyšší čas přemýšlet nad pořízením strojů na letošní sezónu.  Nejprodávanější stroje máme...

Pojištění s námi se vyplatí!

27. 4. 2022
Elektrický zkrat, poškození stroje, únik vody nebo jednoduchá lidská chyba. To všechno jsou situace, které dokážou zatopit každému, kdo vlastní...

Dejte o sobě vědět aneb propagace je důležitá

20. 4. 2022
Zvládli jste veškeré papírování a konečně sedíte se šálkem lahodné kávy ve své vlastní kavárně či cukrárně. Jak ale docílíte toho, aby k vám na...

Jakou zmrzlinou letos oslovíte své zákazníky?

12. 4. 2022
Pomalu ale jistě se blíží letní sezóna a to znamená jediné – plánování a příprava novinek, kterými potěšíte své zákazníky. Jestli vám dochází...
Copyright CESK 2025  |  Mapa webu