16. 5. 2012

Sodobar - efektivní řešení pro pitný režim zaměstnanců

Pravidelný a dostatečný přísun tekutin je důležitým prvkem každodenního režimu lidského organismu. Se zvyšující se zátěží člověka by se mělo úměrně dbát na pitný režim. To neplatí pouze pro sportovce nebo fyzicky pracující. Doplňování tekutin je důležité i pro zaměstnance v kanceláři. Na každém pracovišti by tak neměla chybět možnost občerstvení.

Pravidelný a dostatečný přísun tekutin je důležitým prvkem každodenního režimu lidského organismu. Se zvyšující se zátěží člověka by se mělo úměrně dbát na pitný režim. To neplatí pouze pro sportovce nebo fyzicky pracující. Doplňování tekutin je důležité i pro zaměstnance v kanceláři. Na každém pracovišti by tak neměla chybět možnost občerstvení.

Jednoduché řešení, nacházející stále věší oblibu ve firmách i jiných organizacích, představují sodobary a postmixy. Svou účelností a nenáročným používáním jsou vhodným prostředkem, jak poskytnout velkému množství lidí rychlý, levný, osvěžující a chutný nápoj.

Moderní řešení tradičního nápadu

Už naše babičky v domácnostech spoléhaly na kohoutkovou vodu obohacenou bublinkami, které povyšovaly běžnou tekutinu na lahodný nápoj s puncem moderní doby. Dnes se trend spíše obrací. Moderní podniky sahají k tradičním, ale efektivním řešením.

Současné výrobníky sody využívají princip obohacení vody o oxid uhličitý, stejně jako před lety, současně umožňují i efektivní chlazení – buď vodním, nebo suchým způsobem. Zároveň splňují dnešní přísné hygienické standardy a v neposlední řadě přinášejí i nový rozměr chuti. Moderní postmixy fungují na principu míchání koncentrovaného sirupu se sodou, a nabízí tak snadnou výrobu limonád či džusů. Díky postmixům a sodobarům je možné levně a s dostatečně velkou kapacitou zásobovat okolí čerstvými a osvěžujícími nápoji.

Do kanceláře, dílny i restauračního provozu

Svým účelným provedením a jednoduchou obsluhou jsou výrobníky sody vhodné pro frekventovaná místa, vydrží nápor zájemců o občerstvení v běžný pracovní den i během horkého léta. Navíc v podnikových kuchyňkách nezabírají sodobary příliš místa a jsou mnohdy i stylovým kouskem mezi běžnými spotřebiči.

Svou hlavní funkci plní sodobar ale bezesporu svým obsahem. Nejenže nevyžaduje nákup drahých surovin, jedná se navíc i o ekologické řešení eliminující nutnost recyklovat plastové lahve. Soda má ale i skvělou chuť, kterou lze jednoduše obměňovat sirupy. Díky bublinkám poskytuje osvěžující i povzbuzující pocit pro všechny, kteří od pracovního stolu zavítají na kýženou pauzu spojenou s nezbytným doplněním tekutin.

Sodobary a postmixy mají své pevné místo v každém vytíženém provozu. Jsou chytrým a levným řešením, které se z domácích kuchyní přesunuly do druhých domovů pracujících lidí.

Další články

Nejprodávanější stroje máme skladem

9. 5. 2022
Přichází teplé slunečné dny, a proto je nejvyšší čas přemýšlet nad pořízením strojů na letošní sezónu.  Nejprodávanější stroje máme...

Pojištění s námi se vyplatí!

27. 4. 2022
Elektrický zkrat, poškození stroje, únik vody nebo jednoduchá lidská chyba. To všechno jsou situace, které dokážou zatopit každému, kdo vlastní...

Dejte o sobě vědět aneb propagace je důležitá

20. 4. 2022
Zvládli jste veškeré papírování a konečně sedíte se šálkem lahodné kávy ve své vlastní kavárně či cukrárně. Jak ale docílíte toho, aby k vám na...

Jakou zmrzlinou letos oslovíte své zákazníky?

12. 4. 2022
Pomalu ale jistě se blíží letní sezóna a to znamená jediné – plánování a příprava novinek, kterými potěšíte své zákazníky. Jestli vám dochází...
Copyright CESK 2025  |  Mapa webu