10. 6. 2014

Sodobary – levná cesta, jak zajistit pitný režim svým zaměstnancům

Sodobar nebo výrobník sody je ideálním přístrojem nejen do každé restaurace, ale také do kanceláří, firem či školních jídelen. Díky svému provozu jsou totiž velmi ekonomickým a přitom oblíbeným způsobem, jak zajistit dodržování pitného režimu.

Sodobar nebo výrobník sody je ideálním přístrojem nejen do každé restaurace, ale také do kanceláří, firem či školních jídelen. Díky svému provozu je totiž velmi ekonomickým a přitom oblíbeným způsobem, jak zajistit dodržování pitného režimu.

Ekonomicky a ekologicky

Co je na sodobarech nejlepší? Jsou napojené na vodovod, takže velmi levně a šetrně produkují čerstvou a chlazenou pitnou vodu. Ta může být navíc také sycena oxidem uhličitým a zajišťuje tak skvělý způsob osvěžení i v tom nejparnějším létě. Zatímco do kanceláří a firem vám budou bohatě stačit ochlazovače a výdejníky vody, do větších provozů pořiďte sodobar.

Sodobary a výrobníky sody se dělí na dva typy podle použité technologie chlazení. Zatímco při vodním chlazení zajišťuje ideálně nízkou teplotu studená voda a led tvořící ledovou banku, který ochlazuje trubičky vedoucí nápoj, při suchém chlazení jsou tyto trubičky ochlazovány díky hliníkovému tepelnému výměníku.

Který si vybrat?

Sodobary s vodním chlazením se hodí zejména pro ty provozovny, kde lze přístroj stabilně umístit. Zpravidla disponují třemi výdejními kohouty, které využijete k výdeji chlazené sodové vody, chlazené filtrované vody a nechlazené filtrované vody, popřípadě dalšího nápoje, jako je víno, limonáda a podobně.

Sodobar se suchým chlazením vám nabízí velkou výhodu v podobě rychlého chlazení bezprostředně po zapojení a především v mobilitě přístroje. Využijete ho tak v kancelářích a firmách s vyšším počtem zaměstnanců. Podobně jako sodobary s vodním chlazením vám, dle zvoleného modelu, nabízejí chlazenou sycenou i filtrovanou vodu, u které si navíc můžete zvolit také stupeň “perlivosti”.

Domácí osvěžení

Ani doma si však nemusíte odpírat levnou variantu osvěžení, v podobě perlivé vody. Domácí sodobary za vás sice vodu nevychladí, ale zato ji nasytí přesně podle vaší chuti. Ušetříte tak peníze i energii a navíc si vodu můžete ochutit jedním ze speciálních sirupů a vyrobit si tak lahodnou limonádu.

Další články

Nejprodávanější stroje máme skladem

9. 5. 2022
Přichází teplé slunečné dny, a proto je nejvyšší čas přemýšlet nad pořízením strojů na letošní sezónu.  Nejprodávanější stroje máme...

Pojištění s námi se vyplatí!

27. 4. 2022
Elektrický zkrat, poškození stroje, únik vody nebo jednoduchá lidská chyba. To všechno jsou situace, které dokážou zatopit každému, kdo vlastní...

Dejte o sobě vědět aneb propagace je důležitá

20. 4. 2022
Zvládli jste veškeré papírování a konečně sedíte se šálkem lahodné kávy ve své vlastní kavárně či cukrárně. Jak ale docílíte toho, aby k vám na...

Jakou zmrzlinou letos oslovíte své zákazníky?

12. 4. 2022
Pomalu ale jistě se blíží letní sezóna a to znamená jediné – plánování a příprava novinek, kterými potěšíte své zákazníky. Jestli vám dochází...
Copyright CESK 2025  |  Mapa webu