7. 8. 2009

Televizní reportáž o hospodě se samovýčepy

Pokud se chystáte na dovolenou nebo výlet na Slovensko, nezapomeňte navštívit tradiční hospodu ve Skalici, která se může jako jedna z mála pochlubit moderními samovýčepy od společnosti CESK. Nevíte, jak samovýčepy fungují? Podívejte se na reportáž o skalické hospodě, kterou najdete v archivu televize Markíza!

Pokud se chystáte na dovolenou nebo výlet na Slovensko, nezapomeňte navštívit tradiční hospodu ve Skalici, která se může jako jedna z mála pochlubit moderními samovýčepy od společnosti CESK. Nevíte, jak samovýčepy fungují? Podívejte se na reportáž o skalické hospodě, kterou najdete v archivu televize Markíza!

Staňte se hospodským se samovýčepem CESK

V hospodě se samoobslužnými výčepy nemusíte na dobře vychlazené pivo s hustou „čepicí" čekat. U každého stolu najdete výčepní stojan s digitálním displejem, který zákazníkům ukazuje přesné informace o výtoči. Součástí stojanu je také čisticí jednotka, pomocí které snadno umyjete použité půllitry.

Každý z výčepních stojanů je napojen chladící zařízení. Pivo tak má stále ten správný říz.  
Nechte se inspirovat nápadem tradiční slovenské hospody ve Skalici! Reportáž, která byla odvysílána 19. července v rámci nedělního zpravodajského bloku, najdete zde.

Nevíte, jak reportáž přehrát? Video nejprve vyhledejte v seznamu všech odvysílaných příspěvků. Reportáž s názvem „Samovýčap ve Skalici" má číslo 11 a je umístěna až na konci seznamu. Spustíte jí kliknutím na její název.

Poznámka: reportáž byla z archivu televize Markíza stažena, omlouváme se.

Další články

Nejprodávanější stroje máme skladem

9. 5. 2022
Přichází teplé slunečné dny, a proto je nejvyšší čas přemýšlet nad pořízením strojů na letošní sezónu.  Nejprodávanější stroje máme...

Pojištění s námi se vyplatí!

27. 4. 2022
Elektrický zkrat, poškození stroje, únik vody nebo jednoduchá lidská chyba. To všechno jsou situace, které dokážou zatopit každému, kdo vlastní...

Dejte o sobě vědět aneb propagace je důležitá

20. 4. 2022
Zvládli jste veškeré papírování a konečně sedíte se šálkem lahodné kávy ve své vlastní kavárně či cukrárně. Jak ale docílíte toho, aby k vám na...

Jakou zmrzlinou letos oslovíte své zákazníky?

12. 4. 2022
Pomalu ale jistě se blíží letní sezóna a to znamená jediné – plánování a příprava novinek, kterými potěšíte své zákazníky. Jestli vám dochází...
Copyright CESK 2025  |  Mapa webu