13. 2. 2015

9. ročník gastronomického veletrhu TOP GASTRO & HOTEL 2015

Jedna z nejvýznamnějších akcí ve svém oboru, kde nebudeme chybět!

Najdete nás v levém křídle Průmyslového paláce (LK 46).

19.2 – 22. 2. 2015 TO VYPUKNE!

9. ročník gastronomického veletrhu TOP GASTRO & HOTEL 2015 se uskuteční souběžně s 24. ročníkem veletrhu cestovního ruchu HOLIDAY WORLD 2015 na Výstavišti v Praze, Holešovicích.

 

 

 PROFI ZÓNA (Levé křídlo Průmyslového paláce) – prezentace firem se zaměřením na vybavení hotelů, penzionů, restaurací, vybavení a zajištění gastroprovozů

DRINK & DELICACIES ZÓNA (Levé křídlo Průmyslového paláce) – prezentace firem a distributorů alkoholových a nealkoholových nápojů, produktů české a mezinárodní gastronomie

TOP CAFÉ & BAR ZÓNA (Levé křídlo Průmyslového paláce) - v tomto pavilonu bude probíhat soutěž Barista open a tradičně soutěž Mistr Kávy, ukázky přípravy kávy a kávových nápojů, degustace kávy, prezentace řady značek káv, technologií přípravy kávy. Atraktivní juniorské a profesionální barmanské show a oblíbený Matcha cup bude zaštiťovat odborný partner Česká barmanská asociace

Top Gastro

Otvírací doba

Čt - Pá: 10:00 - 18:00

So: 09:00 - 18:00

Ne: 09:00 - 17:00

 

Vstupenky zakoupíte zde.

 

Pro naše partnery a zákazníky nabízíme vstupenku zdarma:

Po vyplnění jednoduchého formuláře na http://www.top-gastro.cz/vip získáte poukaz ke vstupu na veletrh ZDARMA. Formulář vyžaduje vyplnění Kódu pozvánky - TGH015FRUJ. Po vyplnění formuláře je poukaz odeslán na email zadaný během registrace.

 

Vytištěný poukaz návštěvníci vymění za volnou vstupenku na hlavní pokladně při vstupu na Výstaviště.

 

Těšíme se na Vás

 

 

Další články

Nejprodávanější stroje máme skladem

9. 5. 2022
Přichází teplé slunečné dny, a proto je nejvyšší čas přemýšlet nad pořízením strojů na letošní sezónu.  Nejprodávanější stroje máme...

Pojištění s námi se vyplatí!

27. 4. 2022
Elektrický zkrat, poškození stroje, únik vody nebo jednoduchá lidská chyba. To všechno jsou situace, které dokážou zatopit každému, kdo vlastní...

Dejte o sobě vědět aneb propagace je důležitá

20. 4. 2022
Zvládli jste veškeré papírování a konečně sedíte se šálkem lahodné kávy ve své vlastní kavárně či cukrárně. Jak ale docílíte toho, aby k vám na...

Jakou zmrzlinou letos oslovíte své zákazníky?

12. 4. 2022
Pomalu ale jistě se blíží letní sezóna a to znamená jediné – plánování a příprava novinek, kterými potěšíte své zákazníky. Jestli vám dochází...
Copyright CESK 2025  |  Mapa webu