Vitríny na čokoládu
Výrobky z čokolády je třeba dobře skladovat, jinak se rychle zhoršuje jejich kvalita a dochází k vadám, jako je výkvět cukru nebo tuku. Pro prezentaci čokoládových výrobků je vhodné zvolit dobrou vitrínu na čokoládu, která má řízenou teplotu i vlhkost.
Více »Produkty
Kód produktu: 140305
- objem 528 l
- teplota +14 +18°C
- hydrostat
- police hranaté
Cena na dotaz
Kód produktu: 140190
- objem 360 l
- teplota +14 +18°C
- hydrostat
- police hranaté
Cena na dotaz
Kód produktu: 140200
- objem 427 l
- teplota +14 +18 °C
- hydrostat
- police hranaté
Cena na dotaz
Kód produktu: 140306
- objem 360 l
- teplota +14 +16°C
- hydrostat
- police kulaté
Cena na dotaz
Kód produktu: 140193
- objem 427 l
- teplota +14 +18 °C
- hydrostat
- police hranaté
Cena na dotaz
Kód produktu: 140307
- objem 427 l
- teplota +14 až +16°C
- hydrostat
- osvětlení
Cena na dotaz
Kód produktu: 140303
- objem 264 l
- teplota +14 +18°C
- hydrostat
- police kulaté
Cena na dotaz
Kód produktu: 140196
- objem 427 l
- teplota +14 +18 °C
- hydrostat
- police hranaté
Cena na dotaz
Kód produktu: 140304
- objem 427 l
- teplota +14 až +18°C
- hydrostat
- osvětlení
Cena na dotaz
Kód produktu: 140199
- objem 360 l
- teplota +14 +18°C
- hydrostat
- police hranaté
Cena na dotaz
Kód produktu: 140299
- objem 360 l
- teplota +14 +18°C
- hydrostat
- police kulaté
Cena na dotaz
Teplota je pro skladování čokolády vyšší než v běžné lednici (asi 10 – 15 °C), vlhkost by měla být naopak nízká. Skladování v příliš vlhkém nebo chladném prostředí ji může vystavit působení kondenzace, což rychle zhoršuje její kvalitu.
Dobře vyrobená a uskladněná čokoláda se nekazí a vydrží bez vady i několik let (u delšího skladování může být problém u mléčné čokolády, která obsahuje mléčnou sušinu).