5. 10. 2011

Zefektivněte provoz pomocí evidenčních systémů

Pokud podnikáte v gastronomii a jste úspěšní, klade na vás každodenní provoz čím dál tím větší nároky. Je nutné obsloužit velké množství zákazníků, zajistit efektivní a spolehlivou obsluhu, včetně veškerého servisu. Pokud si chcete své starosti ulehčit, zjednodušit a především zefektivnit fungování celého provozu, je na místě uvažovat o evidenčních systémech. Jedná se o investici, která se vám v dlouhodobém horizontu mnohonásobně vrátí.

Pokud podnikáte v gastronomii a jste úspěšní, klade na vás každodenní provoz čím dál tím větší nároky. Je nutné obsloužit velké množství zákazníků, zajistit efektivní a spolehlivou obsluhu, včetně veškerého servisu. Pokud si chcete své starosti ulehčit, zjednodušit a především zefektivnit fungování celého provozu, je na místě uvažovat o evidenčních systémech. Jedná se o investici, která se vám v dlouhodobém horizontu mnohonásobně vrátí.

Jaké evidenční systémy je možné si pořídit?

Nabídka evidenční systémů je dnes opravdu široká a lze jí využít pro kompletní evidenci nápojů ve vaší restauraci. Evidenční systémy lze zcela přizpůsobit specifické nabídce a potřebám konkrétního provozu. Můžete spolehlivě evidovat výdej piva, vína, kávy, destilátů i koktejlů.

Výhody evidenčních systémů

Díky evidenčním systémům máte plně pod kontrolou evidenci všech vydaných nápojů, ať už alkoholických (pivo, víno, destiláty) nebo nealkoholických (káva, džusy, limonády). Všichni zákazníci dostanou stejné porce. Evidenční systémy jsou propojené s pokladními a skladovými systémy, takže se výrazně zjednoduší i skladová evidence. Systémy nabízí opravdu jednoduchou a rychlou obsluhu. Mimořádná spolehlivost i dostupná cena z nich dělají nepostradatelného partnera v gastronomii.

  1. Návratnost investic - díky kontrole vydaných nápojů, nedochází k neoprávněným odběrům, nebo k opomenutí vydané nápoje zaúčtovat.
  2. Přesné porce - záruka spokojenosti provozovatele i zákazníka.
  3. Systémy na míru provozovny - systémy se přizpůsobují požadavkům a potřebám provozu, nikoliv naopak.
  4. Zvýšení tržeb - díky zamezení neoprávněným odběrům a opomenutí zaúčtování, zvýšení je patrné ihned po instalaci zhruba o 20-30%.
  5. Propojení s jinými systémy -  lze propojit s pokladními a skladovými systémy a komplexně tak zpravovat oběh nápojů v provozu.
  6. Zefektivnění práce obsluhy - evidenční systémy propojené s pokladnou výrazně šetří čas obsluhy, která se může více věnovat zákazníkům, obsluha nemusí markovat ani odměřovat porce.
  7. Různé způsoby práce a jejich kombinace – systémy umožňují pracovat s různými způsoby práce a jejich kombinacemi (kreditní nebo debetní způsob práce).
  8. Identifikace personálu každý ze zaměstnanců má svůj osobní identifikační klíč, díky kterému je zřejmé kdo jaký nápoj vydal, díky klíčům mohou zaměstnanci disponovat různými pravomocemi.

Evidenční systémy zefektivní celkový provoz ve vaší restauraci či baru, zjednoduší a zpřehlední vztahy s obslužným personálem a zajistí vyšší standart služeb a tedy i spokojenost vašich zákazníků. 

Další články

Nejprodávanější stroje máme skladem

9. 5. 2022
Přichází teplé slunečné dny, a proto je nejvyšší čas přemýšlet nad pořízením strojů na letošní sezónu.  Nejprodávanější stroje máme...

Pojištění s námi se vyplatí!

27. 4. 2022
Elektrický zkrat, poškození stroje, únik vody nebo jednoduchá lidská chyba. To všechno jsou situace, které dokážou zatopit každému, kdo vlastní...

Dejte o sobě vědět aneb propagace je důležitá

20. 4. 2022
Zvládli jste veškeré papírování a konečně sedíte se šálkem lahodné kávy ve své vlastní kavárně či cukrárně. Jak ale docílíte toho, aby k vám na...

Jakou zmrzlinou letos oslovíte své zákazníky?

12. 4. 2022
Pomalu ale jistě se blíží letní sezóna a to znamená jediné – plánování a příprava novinek, kterými potěšíte své zákazníky. Jestli vám dochází...
Copyright CESK 2025  |  Mapa webu